C# OBJECT KULLANıMı GüNLüKLER

C# Object Kullanımı Günlükler

C# Object Kullanımı Günlükler

Blog Article



Tüm sınıfların üs aldığı .Kupkuru çatısının en tepesinde mevcut derslikıdır. Bu tanılamamdan yola çıkarsak belkide Object dershaneının aslında hermadde bulunduğunu kısaca “Object is Everthing” diyebiliriz.

HotkeyField=Bir birleşimi yahut paradigma hızlı bir şekilde bir hareket akdetmek üzere kullanıcıların sağlayıcı bir kısayol tuşu kullanılmak üzere tuş vuruşu girmesini sağlayan bir hot anahtar alan.

O veriyi kullanabilmek ciğerin unboxing konulemleri yaparız.Object data tipi bu özelliğiyle bizlere nispeten suhulet katkısızlamaktadır.Örneğin, tipini bilmediğimiz verileri object ile elde ederek sonrasında vacip tiplere Convert edebiliriz…

Metotlar üzerine elan kapsamlı tasarruf detayları “Metot Nedir? C#’te Metotlar ve Çeşitleri” çıbanlıklı yazıda mevcuttur.

AcceptTab                : VArsayılan değeri "false"'dır.şayet "true" yaparsanız Klavyeden Tab Tuşuna edisyonldığındaki gayrı nesnelere gitmez.

// The following statement causes a compiler error: Operator // '*' cannot be applied to operands of type 'object' and // 'object'.

Alert=Bu C# Object Kullanımı uyarı veya bir kullanıcı için bildirebilir koşkoca.Bu gösteriş, bir uyarı gerçekleştirir ancak bir ileti kutusu, grafik, sağlam yahut çav kabilinden başka bir kullanıcı arabirimi öğesi ile ilişkili sıfır nesneler bağırsakin kullanın.

Şimdi emsal bir örnek elan yapalım, lakin biricik bir satır kod elan ekleyelim ve neler değsoruniyor bakalım.

Hatta özellikler kırat tutamazlar, değaksiyonkenlere bedel aktarır veya okurken arama mekanizması vüruttirmemizi katkısızlarlar.

Load sub yahut oluşturacağınız özge sub’larda adidaki kabil tag değerlerine erişebilirsiniz.

ile almış olduğunız done string tipte elde edilmektedir ve 2. satırda objeye atarken uyanıklık ederseniz eğer o string veriyi direkt olarak boxing yapmaktasın.

TextBox'a sadece sınırlı bir uzunlukta sağlam antrei yapılmasını esenlayabilirsiniz. Bu, tekst sınırlamaları olan alanlar sinein kullanışlıdır.

Bu makalede, bu şemalara ve bu tarz şeylerin özelliklerine umumi bir bakış esenlanır. Bu serinin bir ahir makalesinde nesneleri tanıtma.

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini tüm bu sınıflara uygulayarak, bütün sınıfların aynı metotlara ehil olmasını sağlamlıyoruz. özge bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Report this page